Tags

Relaterede artikler

Del dette

Verdens største fodboldstadioner (De små fagbøger) af Per Østergaard

Verdens første stadion er fra år 776 før vores tidsregning. Det var bare en aflang jordbane på 200 meter med en vold på hver side, hvor publikum kunne stå. I dag findes der stadioner med plads til mere end 100 000 mennesker rundt om i hele verden, og på mange af dem bliver der spillet fodbold. Bogen beskriver fodboldstadioner fra det første, Olympia i det gamle Grækenland, til OL i dag. De største og bedst kendte europæiske klubbers arenaer samt deres største spillere bliver omtalt. Man kan læse om klubbernes indtægtskilder – dyre billetter, salg af spillere, tv-stationers betaling, reklamer samt rundvisninger og salg af merchandise, der gør det muligt at bygge så stort. Desuden kan du læse om de største stadioner i verden Rungrado i Nordkorea og Azteca i Mexico. Bogen er i serien “De ¤små fagbøger”